Fotoworkshops

Fotoworkshops

Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar die graag fotograferen, verzorg ik fotografieworkshops in de natuur. Na wat uitleg over fotografie gaan we de natuur in. Iedereen heeft een opdracht en is stil. Want wie mooie foto’s wil maken, moet zich concentreren. En zo worden kinderen spelenderwijs één met de natuur.

Foto-opleiding
Ik volgde aan de School voor de Journalistiek fotografiecursussen en verdiepte mijn kennis tijdens een masterclass fotografie aan de Koninklijke Kunstacademie in Den Haag. Vervolgens deed ik een cursus aan de Fotovakschool in Amsterdam.

Natuurfotografie
Door deze workshops kan ik mijn liefde voor kinderen, fotografie en natuur laten samenvloeien. Ik leer de kinderen kijken en zich verwonderen over de fascinerende schoonheid in al zijn facetten van dieren, platen en elementen. Elk seizoen is mooi.
De kinderen gaan naar huis met een mooie serie opnamen op het geheugenkaartje van de onderwerpen die hen raakten. Ik hoop dat door de schoonheid van de natuur te zien, kinderen zich verbonden voelen met planten en dieren en deze koesteren. Waar je van houdt, wil je beschermen. Door mijn workshops wil ik kinderen dichter bij hun eigen natuur laten komen en de natuur om hen heen leren waarderen.