Skip to content
Ik help met bloggen en verwerk zoekwoorden zodat u zichtbaar bent op internet.

Op de eerste pagina komen bij Google, wie wil dat niet?

Bloggen zorgt ervoor dat je website in de zoekresultaten verschijnt. Google houdt namelijk van nieuwe content op websites. Wie echt wil scoren bij Google verwerkt bovendien relevante zoekwoorden (SEO) in deze blogs. Teksten die zijn geoptimaliseerd voor SEO worden veel beter door uw klanten gevonden.

Door te bloggen over de problemen van uw klanten en mogelijke oplossingen, nieuws en trends in uw vakgebied en nieuwe diensten en producten van uw bedrijf of organisatie, toont u bovendien uw expertise.

Bloggen is leuk

Bloggen is een vak. Ik versta dat vak. Ik schreef meer dan 30 jaar als journalist en zet mijn vakmanschap nu in om bedrijven te helpen bij zichtbaarheid. Ook non-profitorganisaties, organisaties in zorg en onderwijs en overheden help ik bij het schrijven over hun aanbod en deskundigheid. Daarbij verwerk ik aangeleverde zoekwoorden of ik zoek samen met de klant naar de woorden waarop hun potentiële klanten zoeken.

De informatie voor een blog haal ik uit interviews, aangeleverde digitale brondocumenten en websites. Ook is het mogelijk om al geschreven blogs in te korten of te herschrijven. Bij de prijs zit één correctieronde inbegrepen.

Continuïteit in bloggen

Bloggen kost tijd. U bespaart tijd als u de blogs uitbesteedt aan een ervaren schrijver. Als u blogt of laat bloggen, is het belangrijk dat er continuïteit is en er regelmatig blogs verschijnen.
Daarom bied ik een blogservice.

Wat is de blogservice?

  • Gedurende 12 maanden 1 tot 4 blogs
  • 1 correctieronde inbegrepen
  • SEO geoptimaliseerde blogs*
  • 10% korting bij betaling vooraf voor het hele jaar

Wat kost een blogabonnement?

(Prijzen zijn excl. 21% btw)

  • 1 blog per maand, € 1.200,- per jaar.
  • 2 blogs per maand, € 2.300,- per jaar.
  • 3 blogs per maand € 3.400,- per jaar.
  • 4 blogs per maand € 4.500,- per jaar.

Hoe meer blogs u afneemt, hoe minder u betaalt per blog. U krijgt bovendien 10% korting als u op voorhand binnen de betalingstermijn van de factuur betaalt.

Interessant aanbod? Neem dan contact met me op!

Ja, ik wil graag zichtbaar zijn bij Google!

 

*Voor zoekwoordenonderzoek worden extra kosten in rekening gebracht.

Back To Top