Skip to content
Met online communicatie je doelgroep bereiken.

Ik zorg ervoor dat u online goed vertegenwoordigd bent

Het web is voor mij de wonderlijke wereld van vertellen, verbinden en verleiden. Ik help u graag met online communicatie en schrijf informatieve en overtuigende webteksten, al dan niet voorzien van zoekwoorden die u aandraagt.

Bloggen & nieuwsbrieven

Blogs zijn een uitstekende manier om het aantal views op uw website te vergroten. U laat ermee zien wat u aan kennis en visie in huis hebt. Ik schrijf de teksten voor uw blog op basis van uw ideeën, zoekwoorden of een basistekst.

Met een digitale nieuwsbrief (mailing) trekt u bezoekers naar uw site en houdt u bovendien binding met uw klanten en prospects. Een mailing is een goede gelegenheid om de voortgang van projecten en nieuwe samenwerkingsverbanden te belichten of om uw klanten in het zonnetje te zetten.

Tekstcheck

Ik schrijf teksten, maar u kunt mij ook inhuren voor het controleren van teksten. Dat kan eenmalig of periodiek. Heeft u terugkerende opdrachten, dan kan het voordeliger zijn een prijsafspraak te maken. Neem daarvoor contact met mij op.

Website

Moet uw website op de schop of heeft u nog geen website? Ook dan kan ik u van dienst zijn. Ik werk samen met webdesigners en verzorg de productie van scratch tot website, met als uitgangspunt uw wensen èn de gewenste resultaten. Ik denk met u mee over gebruiksvriendelijkheid en look-and-feel van de site. In korte tijd heeft u een prachtig digitaal visitekaartje en etalage van uw dienst of product.

Zoals Moestuinierenmetkinderen.nl, Oudersvannature.nl of Lekkerplantaardig.nl.

Social Media

Social media is een must als u zichtbaar wilt zijn op internet. Niet iedereen is even handig met social media en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt mij inschakelen voor een social mediaplan bij uw bedrijf, organisatie of website. Ik werk samen met social media-experts en designers waardoor ik u een totaalproduct kan bieden: een website, de content en de socialmediacampagne. Heeft alles al, maar zoekt u iemand voor social mediaredactie en -management? Ook dan kan ik u helpen.

Neem contact met mij op voor een wervende website, webredactie, blogs of ondersteuning bij social media.

Back To Top