Skip to content
West_Terschelling_Brandaris
West_Terschelling_Brandaris

Levensverhaal op Terschelling

West_Terschelling_Brandaris

Terschelling is een heerlijk eiland om tot rust te komen. Natuur, stilte, de relaxte sfeer, je komt er echt even tot jezelf. Dat is ook vaak het moment waarop je gaat nadenken. Over het leven, over relaties, over wat je hebt meegemaakt. En misschien is dit wel het moment om jouw verhaal op papier te zetten. Voor je omgeving of een breder publiek.

Was je toch al van plan om naar Terschelling te komen? Dan kun je overwegen er een paar gesprekken te voeren met een ervaren schrijfster die jouw herinneringen vakkundig aan elkaar schrijft.

Op een mooie, rustige locatie voer je ’s ochtends enkele gesprekken en na afloop kom je even bij in de prachtige natuur.

Als jij je vakantie achter de rug hebt en naar huis gaat, gaat de schrijfster voor je aan de slag. Je krijgt binnen enkele weken het resultaat te zien dat je kunt voorzien van commentaar. Er volgt één correctieronde en je boek wordt gedrukt, eventueel voorzien van beeldmateriaal.

De bijbehorende foto’s kunnen vooraf of na afloop digitaal worden aangeleverd óf door de schrijfster worden gescand. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Mail me voor een prijsopgave en een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Jij hebt recht op jouw verhaal!

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Hoi,
    Ik wil heel graag mijn levensverhaal vertellen.
    Kunt u mij bellen voor meer info. en kosten?
    Gr. Tineke 06-30014572

  2. Beste Tineke, volgens mij hebben wij elkaar inmiddels gesproken, klopt dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top