Skip to content
Communicatie

Ik breng u in contact met uw doelgroep

Ik help overheden, non-profitorganisaties, zorg- en onderwijsinstellingen en ondernemers in kinderopvang of verbrede landbouw met effectieve communicatie. Indien nodig ondersteun ik bij de uitvoering van uw communicatieplannen.

Strategie

Hoe breng je de boodschap bij de doelgroep? En wat is die boodschap eigenlijk? Is deze overtuigend en zet ze de doelgroep in beweging?

Ik help u effectief te communiceren met uw publiek door kritisch te kijken naar communicatiemiddelen, inhoud en media. Samen met u zet ik een communicatiestrategie op die past bij uw boodschap, doelstelling en signatuur. Ook kan ik meedenken over nieuwe huisstijlen, nieuwe websites en publiciteitscampagnes, nieuwe brochurelijnen en fusietrajecten.

Online communicatie

Online communicatie is belangrijk en social media spelen daarbij een grote rol. Hoe word je nieuwswaardig en hoe raak je in gesprek met je doelgroep? Om mezelf te blijven ontwikkelen in mijn vakgebied, volg ik regelmatig cursussen over bijvoorbeeld storytelling en social media.

Ondersteuning in communicatie

Ik denk mee over een communicatiestrategie, maar u kunt me ook inschakelen voor de uitvoering ervan. Als duizendpoot in communicatie bied ik praktische ondersteuning op projectbasis, bijvoorbeeld wanneer een communicatiemedewerker tijdelijk uitvalt. Dan steek ik de handen uit de mouwen en help ik bij de uitvoering. Ik verzorg content voor website en intranet, (her)schrijf teksten, organiseer evenementen en ondersteun bij campagnes.

Kan ik u helpen met effectieve communicatie? Mail me dan!

Back To Top