Skip to content
Woordlicht voor heldere tekst en communicatie.

Woordlicht, heldere communicatie en tekst

U doet iets goeds voor de wereld? En wilt dat naar buiten brengen? Mensen in beweging brengen? Meer leden, meer inkomsten, meer verkopen? ik help u graag met tekst en communicatie.

Ik maak u zichtbaar bij uw doelgroep. En zorg ervoor dat uw klanten, stakeholders en leden in beweging komen.
Hoe doe ik dat? Eerst bedenk ik hoe je een boodschap het beste bij de doelgroep brengt. Welke media gebruik je? Welk taalgebruik en beeldmateriaal zet je in en welke vormgeving past daarbij?

Dat doe ik voor ngo’s, overheden, semi-overheden en bedrijfsleven. Ik zet uw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers en maak contact met uw publiek. Want tekst en communicatie is niet alleen zenden, maar de dialoog aangaan. Dat alles doe ik vanuit mijn passie. De thema’s waarvoor ik warmloop zijn natuur, duurzaamheid, landbouw, dieren en kinderen.

Ik ben beschikbaar voor tijdelijke projecten en werk veel op freelance basis. Heeft u een tekstschrijver, webredacteur, eindredacteur of communicatieadviseur nodig? Neem dan contact met me op!

Netwerk voor tekst en communicatie

Bij omvangrijke of gespecialiseerde opdrachten werk ik samen met collega’s onder wie webdesigners, marketeers en seo specialisten, social media experts, vormgevers, fotografen en drukkers. U kunt bij mij terecht voor een compleet eindresultaat.

Behalve schrijver, eindredacteur en communicatieadviseur ben ik uitgever.

Duurzaam leven en werken

Professioneel en privé probeer ik zo duurzaam mogelijk te leven.
Mijn bedrijfsvoering is duurzaam door:

  • Hosting bij Greenhost
  • Stroom van Greenchoice
  • Kringloopprint- en briefpapier
  • Als het kan met fiets en ov
  • Bankieren via Triodos
  • Biologische koffie en lunch zonder vlees

Thuis gebruik ik veel tweedehands producten en zo weinig mogelijk verpakking, ik scheid mijn afval, we eten biologisch en veel plantaardig en we gebruiken groene stroom en ecologische schoonmaakmiddelen.

Walk the talk.

Back To Top