Passie

Ik help organisaties, overheden en bedrijven met tekst en communicatieIk schrijf vanaf de eerste letter, achter de schermen als ghostwriter of verbeter teksten die min of meer af zijn. Online en offline. Ik zorg voor aanwezigheid op social media. Met veel van mijn opdrachtgevers deel ik mijn passie voor natuur en duurzaamheid. Ik help bedrijven, ngo’s en overheden burgers bewust te laten worden en in actie te laten komen voor een duurzame samenleving.

Ik vertel graag verhalen. Omdat het milieu en de natuur voor ons van levensbelang zijn, nemen die thema’s een belangrijke plek in. Aan kinderen vertel ik hoe mooi, maar vooral belangrijk de natuur is en hoe bewust je daarmee dient om te gaan. Ik vertel wat bedrijf A doet om de wereld een stukje mooier te maken. Ik vertel wat natuurorganisaties doen om ons milieu en de natuur te beschermen. En waarom ze daarbij hulp van het publiek kunnen gebruiken.En ik help overheden milieubeleid te communiceren.

Soms ga ik op pad en maak ik een reportage over een onderwerp dat me aanspreekt, omdat het een verhaal is dat móet worden verteld. Omdat het zo mooi, zo ontroerend is of omdat het anderen kan inspireren om in actie te komen.

Ik vertel graag over bijzondere of juist heel gewone mensen en hun drijfveren. Over dieren en hun manieren, over (biologische en verbrede) landbouw, zorg, onderwijs, ik heb kortom, een brede interesse. Ik heb bovendien een groot empathisch vermogen en zie in elk onderwerp een verhaal. De kunst is dat zo mooi en spannend mogelijk te vertellen.

Laat mij uw verhaal schrijven. Of u helpen het te vertellen.